0
Evropske lige

FOTO: Twitter

NAGELSMAN ZADOVOLJAN: ‘Ne zanima me koliko su morali da plate.’

Objavljeno: 27.04.21 u 18:19

Mladi strateg preuzima evropskog giganta – Bajern iz Minhena.

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da Bajern preuzima Julijan Nagelsman, mladi stručnjak koji trenutno vodi Lajpcig. Mnogo razloga za zadovoljstvo ima trener koji broji svega 33 godine.

‘Za mene je ostvarenje sna to što ću postati trener Bajerna. Nikada nije bila tajna da sam uzbuđen zbog trenerske pozicije u Bajernu. Ovo je jedinstvena prilika.’ – rekao je i potom prokomentarisao činjenicu da je Bajern platio Lajpcigu 25 miliona odštete.

‘Nije mi bitna kolika je odšteta, niti to utiče na mene. Moje mišljenje je da niko nije vredan toliko novca. Ali ne plašim se. Nisam se ni pitao, to je odluka klubova. Bilo je ponuda i drugih klubova, ali ih nisam prihvatio. Jedina opcija bila je da pređem u Bajern. Nismo razgovarali mnogo jer nije bilo mnogo vremena. Znam šta da očekujem. Pregovori su bili kratki, insistirao sam na tome da sve bude brzo završeno’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter