1
Evropske lige

FOTO: Twitter, Bayern & Germany

KAKVO BI OVO POJAČANJE BILO: Vukovi spemaju transfer koji može da im obezbedi Ligu Šampiona

Objavljeno: 27.04.21 u 19:08

Vulvsi su su se prilično zagrejali da u svoje redove dovedu  brzonogog Brazilca.

U zimskom prelaznom roku se pojavila mogućnost da Kosta pojača ekipu Vulverhemptona, ali do dogovora nije došlo, a igrač je ostao u Bajernu i najviše vremena proveo na klupi za rezervne igrače.

Bajern ne planira da otkupi ugovor fudbalera,a ni Juventus više nije zainteresovan da drži nepotrenog igrača na platnom spisku. Nakon svih tih faktora, Vulvsi su uvideli svoju priliku i spremni su da ponovo pokušaju da u svoje redove dovedu igrača koji je u dresu Šahtjora bio jedno od najboljih krila Evrope.

Njegova forma danas je u velikom padu i nije ni blizu da pronađe formu iz Šahjtora ili iz prvog mandata u Bajernu, ali iz Vulverhemptona smatraju da bi mogli da iz njega izvuku ono najbolje.

Imajući u vidu da je njegova reputacija ozbiljno poljuljana u Vulverhemptonu se nadaju, pišu lokalni mediji iz Birmingema, da bi ponuda od 10.000.000 evra mogla da zadovolji apetite Juventusa. Stara dama je Brazilca platila čak 40.000.000, međutim ako uzmemo u obzir da je Kosti preostala samo još godina ugovora, odnosno da italijanski šampion želi da se reši njegove ogromne plate (6.500.000 evra) i rastereti budžet, možda navedena cifra zaista bude dovoljna za realizaciju posla.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter