0
Evroliga

FOTO: KK Efes Twitter Screenshot

KAKVA ZAVRŠNICA U MADRIDU: Real preokretom u finišu utakmice ostao u igri za Fajnal for! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.21 u 20:56

Andalou Efes je bio blizu plasmana u polufinale Evrolige, ali je Real u završnici meča sa serijom 19:2 preokrenuo i ostao u igri. 

Kraljevski klub se spasao u Madridu i dobio ovaj meč sa 80:76 i na taj način smanjio rezultat u seriji na 1:2.

Vodio je Efes celu utakmicu, kontrolisao meč, razliku su napravili u drugoj četvrtini koju su držali do tri minuta pred kraj, a onda je usledila neverovatna serija Madriđana.

Real je došao na minus od jednog poena na minut i po pre kraja, Efes se u tim momentima mučio u napadu, nije mogao ništa da pogodi i Real je ostao u seriji. Efes je izgubio već viđen plasman na Fajnal for!

Fenomenalno je odigrao i ovaj meč Micić. Ubacio je ukupno 29 poena, a uz to dodao šest asistencija, tri skoka i tri asistencije.

Real je imao Serhija Ljulja koji je pokazao kvalitet po kom je poznat i spasio je svoj tim gotovo sigurno izgubljene partije.On je ubacio 20 poena uz dva skoka i sedam asistencija i u završnici meča izvukao Real i obezbedio im nastavak borbe.

U ekipi Reala izdvojili su se još i Alberto Abalde sa 11, a po 10 su dali Aleks Tajus i Usman Garuba.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter