0
Košarka

KAKAV BI OVO ZEMLJOTRES IZAZVALO U NBA LIGI: Džejms bio na korak od potpisa za mega popularnu franšizu

Objavljeno: 27.04.21 u 18:45

Kako je jedan od najboljih košarkaša 21. veka mogao da završi u redovima Njujork Niksa i na koji način su oni pokušavali da ga ubede da potpiše za njihovu ekipu, prenosi Atheltic.

„Svi se plaše da javno govore o Medison Skver Gardenu“, rečeno je tada 2010. godine u jednom video snimku koji je okupio Karmelu i Tonija Soprana, glavne junake kultne televizijske serije

I ovo je bio deo plana, deo velikog plana Niksa  koji su pokušali da u svoje redove dovede Lebrona Džejmsa koji se na kraju ipak odlučio da zajedno sa Krisom Bošem pojača ekipu Majamija.

Pitate se kakve to veze ima porodica Soprano sa Lebronom Džejmsom i njegovim dolaskom u Njujork Nikse? Postojao je gotovo savršeni video snimak iz Lebronove omiljene serije „Sopranovi“ u kom Karmela i Toni slave njegov dolazak.

Bio je tu i Robert Deniro i još neki slavni glumci, kojima je bio cilj da Lebron dođe u Nikse, sve je specijalno snimljeno da izgleda kao deo serije.

„Niko od nas nije imao kopije tog snimka. To je bila stroga tajna. Otkako je snimljen, jedini primerak je ostavljen u dobro zaključanu akten tašnu“, rekao je Džonatan Hok, režiser serije „Porodica Soprano“.

Roko Karuzo, producent ovog projekta, uopšte nije fan Njujork Niksa niti NBA lige, već mu se dopao projekat i za njega je to bio samo još jedan posao, a pojma nije imao da njegov rad nikada neće ugledati svetlost dana.

„Spremao sam se za nešto veliko, za snimak koji će obići planetu. Potrošili smo mnogo novca na snimanje i da dovedemo poznate ličnosti i da sve organizujemo da prikažemo Lebronu Džejmsu… Kao savršeni muzički album koji niko neće čuti“, objasnio je Roko Karuzo.

Niksi su tim koji Njujorčani vole, čak je i pokojni Džejms Gandolfini voleo Nikse i zbog toga je dozvolio da se u njegovom stanu na Menhetnu snimi jedna scena tog filma za Lebrona Džejmsa.

„On je mislio da će sve biti zabavnije tako i već za par dana smo bili u njegovom stanu. Džejms nije izgledao kao Toni Soprano, čak je imao i dugačku bradu pa nam je palo na pamet da je on u programu zaštite svedoka i da zbog toga izgleda drugačije. Sve je bilo savšreno autentično“, objašnjava Hok.

Da je Lebron Džejms izarao Nikse pre Majamija i mi ismo imali priliku da vidimo taj video snimak, ali nažalost preostaje nam samo da zamišljamo kako je to izgledalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter