0
Fudbal

FOTO: Youtube screenshot

IDE TATINIM STOPAMA: Adrijanov sin (14) potpisao za Gremio! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.21 u 23:00

Mladi Adrijano Karvaljo (14), naslednik legendarnog napadača, krenuo je fudbalskim putevima u Brazilu potpisavši ugovor sa akademijom Gremija!

Brazilski fudbaler Adrijano već godinama ne puni sportske strane zbog fudbala, ali ima ko će to da radi u budućnosti.

Adrijano Karvaljo je najstarije dete i jedini sin legendarnog napadača, čija karijera je krenula lošim putem nakon što mu je preminuo otac za kog je bio veoma vezan. Kasnije su njegovu karijeru obeležili alkohol i često menjanje partnerki…

FOTO: Twitter Screenshot

Međutim njegov sin ima priliku da mu osvetla obraz i da se razvija u pravom smeru u jednoj ozbiljnoj fudbalskoj akademiiji.

“Novi dom, novi dres, nova šansa“, napisao je mladi fudbaler kada je promenio klupske boje, a zahvalio se i porodici na podršci koju mu pruža. Do sada je Adrijano Karvaljo bio deo jednog manjeg lokalnog tima, pa je ovo veliki korak napred za njegovu karijeru.

Prelazak talentovanog fudbalera u veći klub podržao je i njegov otac koji je 48 puta igrao za reprezentaciju Brazila.

“Veoma ponosan na sina. Čestitam, neka Bog bude uz tebe na ovom putovanju. Volim te“, napisao je legendarni fudbaler u poruci nasledniku.

FOTO: Twitter Screenshot

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter