0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

HOĆU KRV U OČIMA KOD NJIH: Trener Igokee motivisan pred duel sa Zvezdom u polufinalu ABA lige!

Objavljeno: 27.04.21 u 23:30

Bio je srećan iako su izgubili.

Košarkaši Igokee su poraženi od Mornara u poslednjem kolu ABA lige rezultatom 79:88. Ovaj duel doneo je i rasplet oko prolaska u plejof, pa je Cedevita Olimpija završila sezonu, Mornar se popeo na 3. mesto, a Igokea je pala na 4. poziciju.

Samim tim, to znači da će u polufinalu ABA lige Igokea igrati protiv Crvene zvezde. Dragan Bajić je povodom toga dao do znanja da želi maksimalnu borbenost od svojih igrača.

FOTO: ABA liga

Najveće zasluge dajem igračima, oni su heroji, pravi karakteri i nisam pogrešio nijednog trenutka kada je u pitanju selekcija tima. U svlačionici sam rekao da sada imamo plej-of ABA lige i BiH prvenstvo. Dobro smo trenirali pre Mornara, hoću krv u očima kod njih, Zvezda nam je protivnik u polufinalu i imamo dovoljno vremena da se odmorimo i da se spremimo, rekao je Bajić.

FOTO: ABA liga

Što se tiče same utakmice sa Mornarom, istakao je da je video neke stvari koje ga ljute. Ipak, imao je razloga i za radost.

Kao trenera me stvarno raduje što smo u prvoj petorci imali trojicu igrača iz naše akademije – Kondić, Ilić i Talić. Imali su večeras zapažene role i to me najviše raduje. Kad sam kao trener došao u situaciju da smo kolo pre kraja obezbedili plej-of i kada sam dobio priliku da im dam minute, koje Ilić i Talić već imaju, zaključio je Dragan Bajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter