1
Evropske lige

FOTO: Twitter

‘VOLEO BIH DA SAM GA JOŠ JAČE UDARIO!’ Legendarni as Junajteda se prisetio čuvenog incidenta! (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.21 u 17:10

Legendarni fudbaler Mančester junajteda, Erik Kantona, izjavio je da žali što još jače nije udario navijača Kristal Palasa, Metjua Simondsa u incidentu od pre 26 godina.

Junajted je gostovao u Londonu 25. januara 1995. kada je Simonds opsovao Francuza.

Kantona je tada potpuno izgubio živce i udarcem u kung fu stilu, srušio navijača koji je stajao blizu terena.

Zaradio je devet meseci suspenzije uz 120 sati društveno korisnog rada, ali sada kaže da žali što još jače nije udario čoveka koji ga je vređao.

Barem hiljadu puta su me vređali i nikad nisam reagovao, ali ponekad se slomite. Žalim na nečim. Voleo bih da sam ga još jače udario! Suspendovan sam devet meseci, želeli su da daju primer na meni – rekao je Kantona, koji je to izjavio u novom filmu o klubu sa ‘Old Traforda’, ‘The United way’, u kom je bio scenarista i narator, istovremeno.

Rekao je i koliko mu znači fudbal kao igra.

– Voleo sam ga, posebno tu vatru u meni. Taj nalet adrenalina. Igrao sam jer sam kao dete sanjao o tome. Kada je taj san postao rutnina, nisam više želeo da igram. Želeo sam da budem onaj pravi, pred sobom i navijačima. Možete tako mnogo stvari da radite u životu. Nisam imao vremena za gubljenje. Bio je pravi čas da se sve prepusti nekoj drugoj generaciji – kazao je o svom povlačenju.

Erik Kantona je u Junajtedu igrao od 1992. do 1997. godine. Na 185 utakmica postigao je 82 gola.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter