2
Domaći fudbal

SPREMA SE VELIKA RAZMENA NA MARAKANI! Crvena zvezda pronašla način da zadrži Falćinelija

Objavljeno: 26.04.21 u 18:59

Crvena zvezda bi mogla da inkasira solidnu svotu novca prodajom mladog veziste, a ujedno i da zadrži jednog od ključnih igrača ove sezone.

U toku prethodne nedelje na stadionu Crvene zvezde rukovodstvo kluba imalo je pune ruke posle oko pregovora za transfere Dragovića i  Prijovića, ali u klubu nisu gubili vreme, već su tražili i rešenja za popunjavanje  budžeta. Jedan od najtraženijih igrača u klubu jeste Njegoš Petrović koji je u ovoj sezoni podigao nivo igara u odnosu na prethodnu i postigao prelep gol na meču protiv Genta, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na oko tri miliona evra.

Jedan srpski menadžer koji je jako cenjen u Italiji došao je na ideju da Petrovića ponudi ekipi Bolonje koju vodi Siniša Mihailović, prenosi ‘Mocartsport’.

Posao nije u fazi finiširanja, ali klubovi intezivno rade na tome da posao realizuje pre početka Evropskog prvenstva.

Italijanska ekipa želi da u posao uključi i Dijega Falčinelija koji za Crvenu zvezdu nastupa kao pozajmljeni fudbaler, a klub može da ga otkupi po ceni od milion evra. Bolonja je spremna da za Njegoša plati oko dva miliona eura i ostavi italijanskog napadača u Beogradu.

Crvena zvezda bi želela da Falćineli i sledeće sezone ostane u klubu, ali problem predstavlja njegova visoka plata. Naime, Italijan po ugovoru iz Bolonje zarađuje oko 750.000 eura godinje, a ove sezone je o učinio finansijski ustupak Dejanu Stankoviću i prihvatio da nastupa za znatno manju sumu novca što neće biti slučaj u narednoj sezoni. Situacija oko prodaje Njegoša Petrovića treba brzo da se razbistri, možda već i posle finala Kupa, a crveno-beli očekuju priliv novca i od prodaje Degeneka i Nikolića.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. I vrapci na grani znaju za šemu sa Pavlovićem talovima i dilovima…Inače ovaj Falćineli može da igra u Italiji samo seriju C pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako?! Neverovatno! Pa, Zvezda ima afričke “kapitalce” svetskog glasa! Dovoljno je da Zvezda ponudi Sanoga, Kangu ili Bena i da reši finansije za pet-šest godina, a ne da prodaje anonimusa Petrovića za tričavih 3 miliona evrića. Ako Zvezda objavi da prodaje Bena, “najboljeg stranca-strelca u istoriji”, verujem da će se praviti redovi pred Marakanom, od stranih menadžera i skauta, baš onako kako je bilo pre dve zime sa Boaćijem! Tada se pisalo da je samo pitanje da li Boaći ide u Čelzi ili Liverpul. Navodna interesovanja Francuza, Španaca i Nemaca su bila u drugom planu. Eto, jedino se nisu oglašavali Talijani u vezi Boaćija, jer on je tamo bio standarni rezervista pune 4 četiri godine, pa su ljudi dobro znali o kakvoj se bofl robi radi! Radi informacije da napomenem da je sada Boaći u poljskom Gurnjiku, gde je takođe rezerva, kao što je bio rezerva i u Kini punih 7 meseci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter