5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN I ASANO – BLIZU JE RASTANAK: Crno-beli traže ogromnu sumu, tri kluba već stala u red – poslednju reč ima Japanac!

Objavljeno: 26.04.21 u 14:34

Velike promene spremaju se u Humskoj tokom letnjeg prelaznog roka…

Glavni cilj je da se platni fond igrača prvog tima prepolovi, te je vrlo izvesno da će se budžet rasteretiti onih s najvećim primanjima. Tu prednjače inostrani igrači, a svaka ponuda koja zadovoljava aptetite uprave biće prihvaćena.

Jedna od Partizanovih ‘zlatnih koka’ je 26-godišnji Japanaca Takuma Asano. On ove sezone zarađuje oko 600 hiljada evra, a sledeće još više, pa Partizan želi da oslobodi mesti u budžetu i dodatno zaradi.

Kako piše Telegraf, Partizan bi već sada mogao da proda Takumu Asana i zaradi ozbiljan novac sa kojim bi bez problema zatvorio budžet za narednu sezonu. Crno-beli za Japanca traže okruglo 4.000.000 evra i procente i već imaju tri ozbiljne ponude, dve iz Azije, preciznije iz Kine i Saudijske Arabije, kao i jednu iz Turske, ali…

FOTO: FK Partizan

Pitaće se svakako i sam Asano, koji s Partizanom ima ugovor do juna 2022. godine, a on, posle najbolje sezone u karijeri, za sada ima plan da se ponovo vrati u zapadnu Evropu i okuša u nekom od klubova iz najboljih liga i iz Humske ima potpuno razumavanje, zato se nigde i ne žuri.

Ove sezone, Asano je odigrao je 39 mečeva u svim takmičenjima i postigao 21 gol (18 u Superligi) i zabeležio 10 asistencija.

0
0

5 Komentara

  1. Asano pored brzine ima i upornost kao kvalitet, i ono sto se na Zapadu jako ceni, trcanje u oba pravca…Cudi me da je cena bila prvo 5 mil. evra, pa sada 4 miliona evra, a da CZ igrac Gavric vredi 4 mil. evra a ne moze da udje u prvih 18 u rosteru, i da je uy svim segmentima igre daleko tanji od Asana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pre svega, Asano ne može otići nigde u bilo koju ligu “petice”, jer on nema znanja za ligu “petice”. Asano je bio brutalno forsiran od strane Partizana, a od potrebnih kvaliteta, Asano ima samo brzinu! Asano ništa ne zna sa loptom u nogama, nema dribling, što je najvažnije za napadača. Asano ima donekle izrađen šut, a to je malo za napadača!

    0
    0
    Odgovori
    • Asano je vec prodat,a sto se tice komentara, momak je klasa za ovo podnevlje.U danasnjem fudbalu,dzaba sto iole znas nesto kada te brzi fudbaler dva puta u momentu stigne… Brzina je ono sto danas ima prodju i uvek ce imati. Asano uvek ide ka golu,jedan na jedan a to je ono sto coveka razlikuje,tj fudbalera.Disciplinovan,uvek se vrati na svoju polovinu,a u kontri,ni interventna ga ne stize.

      0
      0
      Odgovori
      • Ali kada ostane “tet-a-tet” sa protivnikom, ne može da mrdne napred, samo se nemoćno zakuca u njega kao i Lazar Marković! Obojica nemaju dribbling, ali imaju brzinu! Brzina sama za sebe nije dovoljna u savremenom fudbalu, seti se karijere Lazara Markovića!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter