0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Nadamo se golovima i pobedama gostiju!

Objavljeno: 26.04.21 u 12:07

Nova nedelja i vreme za novi tiket! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Torino – Napoli

Od tri izjednačena tima sa 31 poenom jedan ispada u drugu ligu. Torino je u dobroj formi. 4 utakmice bez poraza, ali Napoli je ozbiljan kvalitet. Južnjaci su razbili Lacio u prošlom kolu i ako dobiju zaostalu utakmicu izjednačeni će biti bodovno sa Juventusom. Ovo u prevodu znači da je borba za Ligu šampiona otvorena. Dvojka na Napoli.

Predlog: 2 (1,87)

20.45 Lazio – AC Milan

Lacio i dalje ima za cilj Ligu šampiona sledeće sezone ali posle poraza od Napolija u prošlom kolu ne izgleda baš realno. Ipak, zbog trenutno dve utakmice manje ništa ne možemo otpisivati. Nebesko-plavi svakako treba i da potvrde svoje mestu u Ligi Evrope. Milan ima takve padove forme da ne bi bilo čudno ni da ispadnu sa mesta koja vode u Ligu šampiona sledeće sezone. Ono što bi bilo čudno je da na ovoj utakmici ne bude golova.

Predlog: GG3+ (1,89)

21.00 Leicester – Crystal Palace

Lester ima Ligu šampiona u svojim rukama da je praktično mogu osetiti. Na njima je da je izgube. U samo dve sezone u svojoj istoriji Lester je posle 32 utakmice imao više poena, a golova su u ove 32 dali više nego u šampionskoj sezoni. Ne verujemo da će prosuti ovo sve i ispasti iz top 4. Palas je na sigurnom i već su na odmoru.

Predlog: GG3+ (2,40)

21.00 Eibar – Real Sociedad

Eibar je poslednjeplasirani u La Ligi i sa 4 vezana poraza na dobrom putu u niži rang. Sosjedad je na putu u Evropu naredne sezone i najgore što bi moglo da im se desi je da padnu u Evropsku Konferencijsku ligu iz Lige Evrope. Sve osim dvojke je čudo ovde.

Predlog: 2 (1,87)

UKUPNA KVOTA 13,08 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 2884939

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter