3
Domaći fudbal

Youtube screenshot

HOTSPORT SAZNAJE, ŽIGIĆ PODNEO OSTAVKU: Proleter ostao bez trenera!

Objavljeno: 26.04.21 u 11:32

Očekivan potez Branka Žigića, koji je odlučio da napusti tim sa ‘Slane Bare’.

Proleter je bio apsolutni šok, pozitivni šok za celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji jesenas. Igrali su fantastično i neko vreme ozbiljno ‘vijali’ mesto koje vodi u Evropu naredne sezone. Ipak, proleće im nije ‘leglo’.

Serija jako loših rezultata i nekoliko ubedljivih poraza doprineli su da tim ima dosta slabiju sezonu nego što su mogli. Upravo iz tih razloga trener Branko Žigić odlučio je da napusti ‘kormilo’ tima i da mesto prepusti nekom drugom.

Ekipa Proletera je trenutno na sredini tabele i pre nekoliko dana doživela je ubedljiv poraz od Napretka, 5:0. Deluje kao je to kap koja je prelila čašu.

Prema rečima sportskog direktora Amira Bislimija, ova situacija zatekla je sve u klubu. Odluka o napuštanju tima je isključivo Žigićeva, koji je nakon dugo godina odlučio da napusti svoju ‘drugu kuću’. Još uvek nije poznato da li će Žigićeva zamena biti dovedena odmah ili na kraju sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Zigic ispasta zbog tog Bislinija mesao mu se u sasatav ,pitanje za ljude iz Proletera na osnovu cega je on postavljen za direktora ,koje je njegovo iskustvo ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponavljam po ko zna koji put taj momak nema veze sa fudbalom ,on nema dve odgledane utakmice na televiziji…opet kazem on je tu iz svog licnog interesa i rusi sve ono sto se gradilo godinama …oteraj tega dok je vreme!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Srpska liga i to niste zaslužili dobili ste štoste tražili ode Kokeza i Proleter za njim i Beslimi. A Žigić kao častan sportski radnik bez posla zbog koje kakvih igračića iz Bg. Nema čovek ekipu video je i on gdeje upao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter