0
Košarka

FOTO: Twitter

BOGDAN PREZADOVOLJAN: ‘Pod većim sam pritiskom!’

Objavljeno: 26.04.21 u 11:51

Nakon perfektne utakmice protiv Baksa, zadovoljan je bio Bogdanović!

Atlanta je savladala Bakse, a sjajnu partiju pružio je srpski bek Bogdan Bogdanović.

‘Osećam da imamo mnogo momaka koji su u stanju da načine iskorak svake večeri. To mi daje hrabrosti da igram još agresivnije. Trener mi je od prvog dana ovde rekao, ‘znam zbog čega si ovde, ali pre svega, hoću da budeš agresivniji’. Tako me je stavio pod veći pritisak. Cenim to, dopada mi se taj stav, njemu treba pripisati te zasluge što sam sad pod većim pritiskom i što sam agresivniji.’ – počeo je Bogdan.

‘Ima jedna rečenica, ‘ne opterećuj se, nikad se ne opterećuj“. To stalno ponavlja i mi znamo šta to znači. Mislim da to ponovi bar jedno sto puta! Ne opterećujte se momci.’ – rekao je Bogdanović i potom dodao.

‘Pokušavam da kažem kolegama koliko je teško izgraditi to poverenje i hemiju. Reći, ‘ja ću uraditi ovo za tebe, a posle ti to uradi za mene’. Treba uvek da radimo jedan za drugoga, to košarku čini lakšom. Jedino to i znam. Vidite da radimo na tome i sve smo bolji. Podseća me sve to na vreme kada sam prvi put došao u Fenerbahče i kada je krenuo taj proces uspostavljanja poverenja i hemije među igračima. Znam kako se to radi i mogu vam reći da to ovde ide veoma brzo.’

‘Da, svakako. Pobeđivanje i sve to… Bio sam i ranije u Sakramentu okružen dobrim igračima, ali ovog puta si u poziciji da pobeđuješ, da si u stanju da se boriš za tu poziciju četiri na Istoku. To je sjajan osećaj. Nedostajao mi je taj osećaj pobeđivanja. Sada sam tu, pobeđujemo i srećan sam zbog toga. I smislim da su svi srećni.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter