0
Evropske lige

FOTO: Twiter/screenshot

ANRI LJUT: ‘Arsenal igra loše i to je svima jasno!’

Objavljeno: 26.04.21 u 10:14

Navijači Arsenala glasno govore protiv trenutne uprave, protesti su redovni, a evo šta legenda kluba Tijeri Anri kaže na celokupnu situaciju.

Anri je rekao da navijači moraju nešto da preduzmu, kada se već toliko bune.

‘Ako osvojimo Ligu Evrope igraćemo u Ligi šampiona. I to je dobro. Ali, što se tiče cele sezone u ligi… Navijači su rekli šta misle, veoma glasno govore o svemu onome što se u ovom momentu ne dešava u Arsenalu. Nisam neko ko će govoriti protiv menadžera jer sam i sam trener iako u ovom momentu nemam posao. Znam kako je raditi taj posao.’ – rekao je Anri i dodao.

‘Ali na kraju dana, u ovom momentu Arsenal igra loše. I to ne kažem ja, dovoljno je da pogledate utakmice. Ako osvojiš Ligu Evrope ne možeš da kažeš da to nije ništa jer jeste i to bi bio uspeh i vratilo bi Ligu šampiona tamo gde je svi želimo iako možda ne na način na koji želimo da stignemo tamo. Ali, velika stvar, bar ja tako mislim, je to što su navijači progovorili. Nisu srećni. Ja sam navijač Arsenala i slažem se sa njima. Nisam mogao da im se pridružim, ali srećan sam zbog njihovog stava. Arsenal je njihov klub, navijači će uvek odlučivati o budućnosti kluba. Pogledajte Rendžers. Svi su glasno govorili da su nezadovoljni. I znam da je potrajalo, ali sada su šampioni.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter