0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA UBEDLJIVA U INĐIJI: Jovičić je pet puta vadio loptu iz mreže! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.21 u 18:56

Crveno-beli su postigli četiri gola u prvom delu igre!

Inđija je na svom terenu ugostila ekipu aktuelnog šampiona Srbije. Domaćoj ekipi su bodovi veoma potrebni u borbi za opstanak, ali njih će morati da potraži u narednim utakmicama.

Izabranici Dejana Stankovića su opravdali ulogu favorita. Meč u Inđiji je završen rezultatom 1:5.

Ekipa iz Beograda je u ranoj fazi duela uspela da slomi otpor domaćih. Zvezda je do prednosti stigla već u 5. minutu. Veljko Nikolić je uputio odličan udarac na gol domaće ekipe, a golman Jovičić nije najbolje reagovao.

Gosti su nastavili u istom ritmu i nakon akcije crveno-belih u 21. minutu, jedan igrač Inđije je igrao rukom u svom šesnaestercu. Arbitar Jovanović je pokazao na belu tačku.

Milan Pavkov je izveo snažan i precizan udarac, a golman Jovičić nije uspeo da reaguje iako je ‘pročitao’ stranu.

Samo dva minuta kasnije, Milan Pavkov je ponovo zatresao mrežu Inđije! Bio je to 10. pogodak napadača Crvene zvezde u ovosezonskoj Superligi.

Zvezda je bez obzira na veliku prednost nastavila u napadačkom ritmu. Nakon sjajne kontre Filipo Falko je rutinski savladao čuvara mreže domaćih. Italijan pruža sve kvalitetnije partije,a ovo je njegov 3. pogodak u dresu Crvene zvezde.

Nakon 14 minuta igre u nastavku još jedan Italijan se upisao u strelce! Dijego Falćineli je rutinski zatresao protivničku mrežu domaće ekipe. Crveno-beli su nakon 5. pogotka ‘stali’ na loptu i smirili ritam meča.

Konačan rezultat meča postavljen je u 64. minutu. Inđija je jedini pogodak na meču postigla sa bele tačke. Strelac pogotka za ekipu u zelenim dresovima bio je Nebojša Bastajić.

Inđija u narednom kolu putuje na gostovanje na stadionu ‘Čair’, dok Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter