0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

UŽASNI PRIZORI IZ MOSTARA! Navijački obračun i divljanje na ulicama, ima teže povređenih! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.21 u 12:15

Neprijatne vesti stižu iz Mostara gde je u subotu uveče grupa od 50-ak huligana upala na teritoriju protivničke grupe i izazvala teške nerede u kojima je jedna osoba teže povređena, a desetak izgrednika je uhapšeno.

Navodno su huligani Zrinjskog izazvali nerede u nameri da se obračunaju sa pristalicama FK Velež.

– U tučnjavi je učestvovalo više huligana koji su koristili razne predmete poput palica, komade drveta i pirotehničkih sredstava. Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar javni red i mir je stavljen pod nadzor – izjavio je Marić, prenosi portal Klix.ba.

Deset aktera sinoćnjih nemira je privedeno u PU Mostar na kriminalističku obradu. Jedna osoba je zadobila teže telesne povrede i hospitalizovana je u SKB Mostar.

Na jednoj porodičnoj kući pričinjena je materijalna šteta, a tokom sukoba oštećena su i vozila koja su bila parkirana na ulici.

– Policijski službenici PU Mostar zajedno s Centrom kriminalističke policije provode daljnju operativnu istragu na terenu da utvrde identitet ostalih saučesnika u izazivanju nereda rekao je Marić.

Prema nezvaničnim informacijama grupa od blizu 50 mladića koji su pripadnici navijačke grupe koja podržava FK Zrinjski, popularni ‘Ultrasi’, ušla je u mostarsko naselje Donja Mahala sa ciljem izazivanja nereda i fizičkog obračuna nakon čega je došlo do sukoba sa meštanima tog naselja i pojedinim članovima Veležove navijačke grupe ‘Red Army’.

Sve se odvijalo u trenutku kada je na snazi bio policijski čas, koji je od 21 sat, pa je pitanje kako je moguće da grupa od 50-ak osoba neopaženo hoda ulicama Mostara i uz to izazove velike nerede.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pq1nbpgAIU4

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter