0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ PRED RADNIČKI: ‘Verujem da će igrači dati sve od sebe da pobedimo’

Objavljeno: 25.04.21 u 10:05

U okviru 33. kola Superlige Srbije, Radnik dočekuje ekipu Radničkog iz Niša. Utakmica se igra u nedelju od 14:30, a pred duel se oglasio trener ekipe iz Surdulice Slavoljub Đorđević.

– Posle dve izuzetno teške i iscrpljujuće utakmice sa Crvenom Zvezdom u četiri dana, igramo sa Radničkim iz Niša, velikim klubom koji je skoro promenio trenera i mogu reći da se odmah vidi  njegov rad. Ekipa jako dobro stoji i agresivna je, a verujem da dolaze sa imperativom pobede jer im trebaju bodovi – započeo je trener Radnika, a potom dodao:

– Što se tiče nas, stvorili su nam se dodatni kadrovski problemi s kojima ulazimo u ovo kolo. Pored dva kapitena, Stevanovića i Đorđevića koji su duže vreme povređeni, na listi igrača sa povredama pridružio se i Jokić koji je dobio jak udarac u zglob protiv Zvezde i veliko je pitanje dal će igrati. A kad je reč o kartonima, tu je Uroš Stojanović koji je dobio karton u utakmici protiv Zvezde. No, iako imamo veliki problem u zadnjoj liniji, ipak sam optimista i verujem da će igrači na koje računam, sigurno dati sve od sebe da pobedimo Radnički – istakao je Đorđević.

 

FOTO: FK Radnik

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter