0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

RADNIK ČUVA OBRAZ DOMAĆEG FUDBALA: Bez golova u Surdulici!

Objavljeno: 25.04.21 u 16:58

Nije bilo pobednika na ‘Maloj Bombonjeri’!

U okviru 33. kola Superlige Srbije, Radnik je u Surdulici ugostio ekipu Radničkog iz Niša. Utakmica je završena bez pobednika, ali i bez golova.

Tokom tekuće sezone viđeno je mnogo spornih i neregularnih situacija u dva najkvalitetnija fudbalska takmičenja u Srbiji. UEFA je uspela da dođe i do očiglednih dokaza, a celokupna situacija samo nanosi štetu našem fudbalu.

Utakmica odigrana u Surdulici će barem malo promeniti sliku o Superligi Srbije.

Iako su kladionice blokirale ovaj meč u svojoj ponudi zbog sumnje da Radnik neće pružiti svoj maksimum zbog povezanosti ova dva kluba, uverili su se da od toga nema ništa. Na čelu oba kluba se nalaze braća Tončev. U Surdulici je viđena druga priča. Ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u jednoj takmičarskoj i borbenoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ: FANOVI AJAKSA ZAPEVALI DUŠANU TADIĆU! Navijači u Holandiji konačno na tribinama (VIDEO)

Ekipi iz Niša su veoma potrebni bodovi jer se ekipa sa stadiona ‘Čair’ bori za opstanak u Superligi. Radnik ima najbolju sezonu u istoriji kluba. Ekipa iz Surdulice je već odavno osigurala opstanak, nalazi se na 6. poziciji, ali nema šanse za ulazak u Evropu. To očigledno nije razlog da izrabranici Slavoljuba Đorđevića ne pruže svoj maksimum na svakom meču.

Radnik nije dozvolio gostima da dođe do izuzetno potrebnih bodova.

Radničkom ostaje da u narednim utakmicama osvoji bodove koji donose potencijalni spas i opstanak u Superligi. U sledećem kolu na ‘Čair’ stiže Inđija, a zatim sledi gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter