0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Dobitna kombinacija za nedelju je spremna, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 25.04.21 u 11:00

Lagana nedelja i praćenje tiketa iz ležećeg položaja! U saradnji sa OktagonBet kladionicom
spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Lens – Nimes

Domaći imaju fenomenalnu sezonu i trenutno su peti ispred Marseja i Rena. To je mesto koje vodi u Evropu i koje neće želeti da ispuste do kraja. Gosti se bore za goli život i daleko manje kvaliteta poseduju. Moraće da potraže bodove na drugom mestu.

Predlog: 1 (1,77)

18.00 B. Monchengladbach – Arminia B.

Borusija je uhvatila priključak u borbi za mesta koja vode u Evropu naredne sezone. Arminija je pobedila u prošlom kolu i sada malo lakše dišu ali ne vidimo na koji način mogu do pozitivnog rezultata ovde.

Predlog: 1 (1,61)

20.00 Aston Villa – West Bromwich

Ovo je gradski derbi drugog najvećeg grada u Britaniji. Možete igrati da će biti više kornera, crveni karton, može i penal. Uz sve to nadamo se bar 3 gola da ćemo videti jer ima da pršti od napetosti. Aston Vila može da igra fudbal kako god želi jer su sigurni u sredini tabele, a Vrećice moraju da napadnu sa svim snagama koje imaju.

Predlog: GG3+ (2,40)

21.00 Athletic Bilbao – Atl. Madrid

Jorgandžije se vraćaju na pobednički kolosek i njihove igre su sve bolje. Atletik Bilbao je u sredini tabele i ne može ni gore ni dole. U nizu su od 5 vezanih remija, a pre toga su izgubili upravo od ovog rivala 2-1. Naša prognoza je da će i sada biti poraženi.

Predlog: 2 (1,87)

UKUPNA KVOTA 12,79 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 8765014

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter