0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

DEJAN RADONJIĆ: ‘Svesni smo važnosti meča i želimo da odigramo dobro u oba pravca’

Objavljeno: 25.04.21 u 19:49

Crveno-bele očekuje borba za prvo mesto pred početak plej-of serije!

Zadar u ponedeljak 26. aprila od 18:00h dočekuje Crvenu zvezdu u okviru 26. kola ABA lige. Utakmica u hali ‘Krešomir Ćosić’ je veoma značajna za izabranike Dejana Radonjića. Trijumf donosi prvo mesto! Dan pred utakmicu oglasio se šef stručnog štaba Zvezde.

-Očekuje nas meč protiv ekipe koja je znala da odigra veoma dobre utakmice u ABA ligi. Svesni smo važnosti meča i zato želimo da dobrom igrom u oba pravca gradimo rezultat i dođemo do onoga što nam je najvažnije, a to su bodovi protiv jedne vrlo iskusne i dobre ekipe Zadra – istakao je Dejan Radonjić.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić očekuje veliku borbu.

– Teška utakmica je pred nama jer znamo šta nam donosi i to protiv ekipe koja je ostvarila svoj cilj i sigurno nas čeka rasterećena u ovom meču. Recept za ovakve duele se zna, dobra igra u odbrani, čvrsto, borbeno na svaku loptu jer pobeda donosi prvo mesto pred plej-of – rekao je Branko Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter