0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

ALEKSANDAR MATOVIĆ: ‘Ne želimo da se obaziremo na kalkulacije! Cilj je pobeda na kraju takmičenja’

Objavljeno: 25.04.21 u 16:19

Na programu je poslednje kolo ABA lige.

Partizan u hali ‘Ranko Žeravica’ u glavnom gradu Srbije dočekuje Split. Utakmica u Beogradu se igra u okviru poslednjeg kola ovosezonske ABA lige, a duel je zakazan za ponedeljak od 16:00h.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Matović je poručio da njegova ekipa želi pobedu za kraj takmičenja.

-Ovo je poslednje kolo ABA lige i zbog dvonedeljne pauze smo malo ispali iz takmičarskog ritma, ali želimo da pobedom završimo takmičenje u regionalnoj ligi i donekle napravimo pozitivan bilans pobeda i poraza u ovoj takmičarskoj godini koja je bila turbulentna. S druge strane, Splitu bi pobeda značila opstanak u ligi, ali mi ne želimo da se obaziremo na kalkulacije već se isključivo bavimo sobom – rekao  je Matović.

PROČITAJTE JOŠ: FANOVI AJAKSA ZAPEVALI DUŠANU TADIĆU! Navijači u Holandiji konačno na tribinama (VIDEO)

Pred utakmicu se oglasio i Ognjen Jaramaz.

-Split nam dolazi silno motivisan jer igra odlučujuću utakmicu, ali mi imamo obavezu da na svom terenu damo sve od sebe kako bi završili sezonu na najbolji način i tako napravili dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije – istakao je Jaramaz.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter