0
Evropske lige

Foto: Youtube/Screenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PROGOVORIO O ODLASKU IZ BOLONJE: Mene zanima posao, ne pare!

Objavljeno: 24.04.21 u 23:08

Da li će napustiti italijanskog prvoligaša?

Siniša Mihajlović je dobio zanimljivo pitanje uoči meča sa Atalantom. Srpski trener je već dve godine na klupi Bolonje, a novinari su ga upitali da li postoji mogućnost da napusti ekipu pre isteka ugovora.

Šta god da se dogodi, zauvek će ostati veliko poštovanje između Bolonje i mene. Imam ugovor na još dve godine, srećan sam ovde. Ako neka ponuda stigne, razmotriću je, mada ne verujem da će se to dogoditi, počeo je Miha.

Potom je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije istakao da dobro bira tim sa kojim će ući u saradnju. Pare mu nisu na prvom mestu, ali nešto drugo jeste.

Mene zanima posao, a ne pare. Kada bih dobio veliku ponudu od velikog kluba, a koji nema projekat, rekao bih “ne”. Mi smo ovde u Bolonji započeli projekat, koji je zaustavila pandemija, ali tako je i sa svim ostalim klubovima, zaključio je Siniša Mihajlović.

Njegova ekipa će u nedelju od 20.45 odigrati utakmicu 33. kola Serije A. Klub iz Bolonje će snage odmeriti sa favorizovanom Atalantom koja zauzima 4. mesto na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter