3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

REČI KOJE SU ZABRINULE SVE U HUMSKOJ: Stanojević pričao o odlasku i pritisku – ‘Važno je da li vam veruju igrači, klub i navijači’

Objavljeno: 24.04.21 u 17:24

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv subotičkog Spartaka očekuje dobar meč.

Crno-beli u nedelju od 19.30 sati, u sklopu 33. kola Superlige Srbije na stadionu u Humskoj dočekuju tim iz Subotice.

– Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici, koja je bila veoma neizvesna. Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Mi igramo kod kuće, u dobroj smo formi. Očekujemo dobru utakmicu, rekao je Stanojević pred meč.

Kormilar Parnog valjka je najavio promene, nakon teškog duela koji je njegov tim imao u polufinalu Kupa s Vojvodinom.

Miljković je imao jedan start na početku utakmice i ne može da igra. Izašli smo dosta roviti i problematični iz te utakmice, promenićemo dosta igrača za narednu. To su sve normalne stavri u našem profesionalizmu.

Jedno od pitanja novinara za Stanojevića bilo je da li je naredni period ključan što se tiče njegovog opstanka u Partizanau i da li oseća pritisak i obavezu da, ukoliko bude kikseva u Superligu i ne osvoji Kup, ponudi ostavku kao moralni čin.

– Neko sam ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost i da iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Za mene su najvažnije stvari da li vam ekipa veruje ili ne veruje, da li vam klub veruje ili ne i da li vam navijači veruju ili ne veruju. Ako između te tri stvari ima neki zarez, možemo da pričamo na tu temu, rekao je Stanojević i dodao:

– Što se tiče pritiska, njega nemam jer ja uvek nametnem veći pritisak nego što bilo ko drugi može da ga nametne, jer sam svestan šta znači voditi Partizan. Obaveza i odgovornost su ogromni. Dve stvari su bitne za uspeh trenera, rezultat koji vam daje legitimitet. Druga važna stvar, ako nemate rezultate, da li vi i ljudi sa kojima radite imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanja pored svog imena. Uvek će tako biti, zaključio je Stanojević.

0
0

3 Komentara

  1. Sharlroa i maltretiranje Sume ti necemo oprostiti! A Miljkovica vodi kuci za Vaskrs neka ti zena tuca jaja sa njim! Jedno ti moram priznati….uspeo si da formiras ubedljivu igru i „hemiju tima“.
    Ako zelis da ostanes, naravno, moraces ozbiljno pjacati tim. Za pocetak vrati Vlalukina,dovedi Marka Jevremovica iz Javora, potom Branislava Knezevica iz Sapca(kao zamenu za Zdjelara u slucaju da on ide) i centarfora Lukica iz TSC, ako vec ne moze nekog obecavajuceg stranca slicnog Sadiqu.Sacuvati obavezno SUmu, Natha, Manjaka i L. Markovica,prodajte Samuraja i da nas bog pogleda,ne za manje od 6-7 mil. evra! Ako bi otisao SLoba Urosevic treba naci adekvatnu zamenu reprezentativnog formata da bude ozbiljan takmicar sa Obradom za moziciju levog beka.
    Pod must se osloboditi tipova uhlebnika R.Brezancica, L. Smiljanica, tvog dragog uhlepa Miljka i Baebeka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da ti vidimo ledja tebi Miljkovicu Obradovicu Jojicu i Vazurinog komsiji Jovicu razjebao si nas kao svinja masan dzak.
    Lepa vest prvi put ces igrati sa 11igraca sa Miljkovicem si uvek u minusu Samrok Stanoje.

    0
    0
    Odgovori
    • Sada kad imamo stabilizovanu i ekipu sa postavom iskusnom i mladim lavicima koji ih uspesno odmenjuju, treba nastaviti pojacavati tim,uciniti ga konkurentnim sa Cergom a ne da se unapred predajemo. Trebamo najmanje pet jakih i relativno iskusnih igraca a ratosiljati se kako gore covek rece uhlebnika tipa Lole,Breze,i Miljka pod obavezno, i slicnih.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter