0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PIKSI PRIZNAO ITALIJANIMA JEDNU STVAR: Evo ti ceo tim, ali njega mi ne diraj!

Objavljeno: 24.04.21 u 21:57

Selektor Srbije je dao intervju za italijanske medije.

Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za Gazeta delo Sport oktrio kako su drugi pričali da će biti zlatna lopta svetstkog fudbala. Nažalost, u tome su ga povrede definitivno sprečile.

Sećam se da je Franc Bekenbauer kada sam došao u Marsej rekao Tapiju da će Piksi biti Zlatna lopta svetskog fudbala ukoliko ga budu mimoišle povrede. Da, te proklete povrede, počeo je Piksi.

FOTO: FSS

Potom se prisetio i trenutka kada je potpisao predugovor sa Marsejom. Otkrio je i koliko je predsednik francuskog kluba bio uzbuđen, pa ga je uporedio sa Maradonom.

Bukvalno sat vremena nakon što sam potpisao predugovor sa Marsejom, zazvonio je fiksni telefon u mom stanu i sa druge strane žice bio je niko drugi do Adrijano Galijani. Pitao me je da li je istina da sam potpisao za Marsej. Dogovor sa Tapijem je bio da se ne izlazi u javnost sa informacijom o transferu i da se sve ozvaniči tek posle Svetskog prvenstva u Italiji. Ali Tapi nije mogao da ćuti, odmah se pohvalio francuskim novinarima da je kupio Maradonu sa Istoka, rekao je Stojković.

Za sam kraj, dodao je kako je Galijaniju dao do znanja da je za njega reč svetinja. Predsednik Milana je bio toliko uporan, ali je Tapi sve to odbio.

Pošto se radilo samo o predugovoru, rekao sam Galijaniju da informacija nije tačna, ali da sam dao reč Marseju i da je za mene reč svetinja. Rekao je da ne pita za cenu i da će na sve načine pokušati da me ipak dovede u Milan. Pozvao je Tapija, nudio kule i gradove, ali ovaj je odgovorio: ’Evo ti ceo tim Marseja, biraj koga hoćeš, ali Piksija ne možeš da imaš, zaključio je Dragan Stojković Piksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter