0
Evropske lige

Twitter/WatfordFC

PEVAJU MITROVU PESMU I VRAĆAJU SE U PREMIJER LIGU: Srpski trener je sigurno uticao na ovaj uspeh! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.21 u 20:28

Poznati su timovi koji direktno idu u Premijer ligu.

Ostalo je još samo 2 kola do kraja Čempionšipa, a već su poznate ekipe koje direktno idu u najjaču ligu u Engleskoj. Nakon Noriča koji je još ranije obezbedio jedno od prva dva mesta, sada im se pridružio i Votford.

Oni su savladali Milvol rezultatom 1:0 i tako zabeležili 18. pobedu. Sada trećeplasirani Brentford ima čak 10 bodova manje i utakmicu manje na 2 kola pred kraj, što znači da ne postoji teoretska šansa da Votfordu preotmu poziciju koja vodi u Premijer ligu.

Za ovaj uspeh delimično je zaslužan i srpski trener Vladimir Ivić, koji je sezonu počeo u timu, ali ga je kasnije nasledio Španac Ćisko. Kada je Ivić napuštao klub, Votford je tada bio 5. na tabeli, što uopšte nije mala stvar.

Što se tiče Noriča i Votforda, ostalo je samo da se vidi ko će završiti na vrhu Čempionšipa. Norič je u velikoj prednosti jer ima 5 bodova viška, pa će titulu moći matematički da obezbede u narednom kolu protiv Redinga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter