0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata ponuda širom Evrope!

Objavljeno: 24.04.21 u 10:55

Subota ne može proći bez tiketa! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.30 Liverpool – Newcastle

Utakmice prolaze, a Liverpul je i dalje van top 4. Trenutno zaostaju 2 poena za Čelsijem koji je četvrtoplasirani. Ovo prosto moraju dobiti, nema nikakvog izgovora. Crveni će držati loptu i praviti šanse i konstantan presing, a gosti će čekati kontre da preko Sent Maksimina i Almiorna i njihove brzine ugroze Liverpul. S obzirom da je Njukasl skoro sigurno ostao u PL nema potrebe da ginu na Enfildu.

Predlog: 1&2-4 (,91)

15.30 Mainz – Bayern Munich

Još 12 poena je u igri do kraja sezone, a Bavarci imaju 10 poena prednosti u odnosu na Lajpcig što znači da ovog vikenda overavaju titulu. Iako je Majnc u dobroj formi ne mogu da se odupru šampionima. Pivo za slavlje je spremno.

Predlog: 2-2 (1,81)

18.00 Parma – Crotone

Dve poslednjeplasirane ekipe u Italiji sreću se u ovom kolu, ali razlika u kvalitetu je veća nego što tabela pokazuje. Barem mi tako mislimo. Parma je u poslednjih 10 izgubila 5 utakmica, a Krotone čak 9. Krotone u gostima ima skor 0-2-14 što znači da nikog nisu dobili cele sezone. Neće valjda ni sada Mlekadžije.

Predlog: 1 (1,80)

21.00 Sheffield Utd – Brighton

Ako bi Brajton ovde pobedio gotovo bi obezbedio opstanak. Mi mislimo da će upravo to da se desi. U nizu su dva remija i to sa Evertonom i Čelsijem, gde su još imali stativu u poslednjim minutima meča. Brajton je bolja ekipa, a demoralisani Šefild junajted je već i zvanično ispao u Čempionšip.

Predlog: 2 (1,75)

UKUPNA KVOTA 10,89  – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 0726213

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter