0
ATP

FOTO: Serbia open

NEVEROVATNA ČINJENICA KOJA JE IŠLA KARACEVU NA RUKU: Ovo je pobeda karijere!

Objavljeno: 24.04.21 u 22:21

Rus je ponovo zadivio ceo svet.

Nakon pobede nad Novakom Đokovićem u polufinalu Serbia opena, Arslan Karacev je rekao da je verovao u iznenađenje. Istakao je da se borio za svaku loptu, ali i da je bio potpuno spreman za meč.

Tako sam izašao na teren, verovao sam da mogu da ga pobedim. Rekao sam, nemam šta da izgubim. Napravio sam dobru strategiju sa trenerom. Borili smo se za svaku loptu, to mi je bilo važno. Bio sam spreman za meč. Sve mi se polako otvara, ranije sam imao brojne povrede, menjao trenere tri godine. Sada je sve u redu, počeo je Karacev.

Sigurno da je Novak mogao do pobede i ulaska u finale, ali ga je jedna stvar u tome sprečila. Najbolji svetski teniser je imao dosta loš procenat osvojenih brejk lopti, čak 5/28. Što se tiče ovog i meča u Australiji, Karacev kaže da uopšte ne mogu da se uporede.

Ne mogu da se porede ti mečevi. Kad se igra grend slem, drugačije je. Mislim da je Novak tada imao jednu grešku u dva seta, bilo je kao da sam udario u zid. Ovde je bilo drugačije. Tvrdi tereni su drugačiji. On je tada pobedio Medvedeva u finalu, stvarno ne može to da se poredi, nastavio je Rus.

Za sam kraj dotakao se trećeg seta i momenta kada je podigao svoju igru na viši nivo. Arslan navodi da je bio fokusiran na agresivnost i da je to na kraju dalo rezultat.

Ne mogu da kažem šta je tačno. Morate da igrate agresivno sa ovakvim igračima, jer ako ne činite to, on vam sve vraća. Mnogo vas pomera po terenu, ne daje vam prilike da ga dobijete. Pokušao sam da se fokusrram na agresivnost, da malo više uđem u teren. To je dalo rezultata, zaključio je Karacev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter