1
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić / FK Vojvodina

‘DA SE NADIGRAVAMO SA PARTIZANOM’: Subotičani veoma motivisani pred duel sa Partizanom

Objavljeno: 24.04.21 u 19:00

Subotičani se nadaju pozitivnom ishodu u Humskoj…

Fudbaleri Spartaka gostuju Partizanu u sklopu 33. kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Vladimir Buač istakao je da će Spartak na megdan favorizovanom rivalu izaći sa namerom da se nadigrava.

– Imam izuzetno visoka očekivanja, pokušaćemo da osvojimo sva tri boda. Znam da će to biti veoma teško jer Partizan i Crvena Zvezda odskaču po mnogim parametrima u našoj Superligi. Svesni smo da su imali niz od dvadeset pobeda zaredom tako da smo znamo kakav protivnik nas očekuje. Sve te činjenice govore da su oni apsolutni favoriti, međutim fudbal je zbog toga i interesantan što i male ekipe mogu da iznenade velike klubove i ja se nadam da nas takav scenario očekuje u nedelju. Ova utakmica će biti veliki izazov za nas, za ove mlade momke koji su po mom mišljenju spremni da odgovore. Motiva, želje i volje imamo napretek i pokušaćemo da se nadigravamo sa Partizanom. Raduje me povratak suspendovanih igrača, Dunđerskog, Tekijaškog i Srećkovića. Vraća se i oporavljeni Tufegdžić i to mi daje mnogo više elana i optimizma da možemo biti mnogo bolji u odnosu na prethodne utakmice. Izostaće i dalje povređeni Milošević i Šimura, rekao je strateg Golubova.

Spartak sa 47 bodova zauzima sedmo mesto, daleko od internacionalne pozornice, ali i zone ispadanja, a Nemanja Tekijaški se nada da on i saigrači mogu da se zadovoljni vrate iz prestonice.

– Nalazimo se u malo slabijoj formi i seriji lošijih rezultata. Moram reći da nismo imali ni sportske sreće u pojedinim trenucima. Drago mi je što dolazi utakmica sa Partizanom, pokazali smo da znamo da igramo sa njima. U prvom susretu u Subotici smo ih namučili. Mislim da možemo da igramo sa njima, pogotovo što su izgubili u derbiju te im je titula izmakla. Kompletirani smo, jurimo što bolji plasman želimo da se dokažemo i utakmica sa Partizanom je prava prilika za to, izjavio je Tekijaški.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter