FOTO: FK Partizan
in ,

POBEDAPOBEDA

BAMBI ŽELI SVOJE: Najavio novu tužbu!

Želi sav novac koji je prema ugovoru trebao da dobije!

Srpski krilni fudbaler Zoran Tošić ove sezone raskinuo je saradnju sa kineskim Tajdžo Juandom. Kinezi su mu ostali dužni određenu sumu, zbog čega će ih ‘Bambi’ tužiti.

‘Imao sam ugovor na još godinu dana. Sve je bilo super prve godine, a onda se sve preokrenulo. Već sam angažovao advokata i sad ću preko FIFA potražiti svoj novac. Zanimljivo, tamo nisam imao nikakvih problema vezano za koronavirus. Mnogi su me odvraćali od odlaska u Kinu, ali ja mogu reći da se ta zemljapo kazala kao najsigurnija u vreme pandemije. Još nisam razmišljao o vakcinaciji, ali ako bude potrebno, uradiću to.’ – rekao je Tošić i dodao.

‘Kineski klub za koji sam igrao je proglasio bankrot. Prelazni rok je bio gotov skoro svuda i onda sam dobio ponudu Tobola. Nisam dugo razmišljao, jer sam želeo da nastavim karijeru, hteo sam da igram. Imam prijatelja u kazahstanskoj ligi koji mi je rekao da je to klub koji se bori za titulu. I to je bilo ono što mi je trebalo, jer svi klubovi za koje sam igrao su se borili za trofeje. Dodatni je bonus što ovde svi govore ruski. U Kazahstanu sam tek nekoliko dana, a već se osećam kao kod kuće.’ – zaključio je on.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DONČIĆ I PORZINGIS U SUKOBU: Oni su kao Teri i Novicki!

SOCCER ZLATNA LIGA: A1 Srbija silan na kraju sezone!