0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

ZVEZDA, MARSEJ, HERTA – SVE JE POZNATO: Evo gde će Nemanja Radonjić nastaviti karijeru!

Objavljeno: 23.04.21 u 16:58

Sve je poznato, ali postoji jedan uslov…

Trener fudbalera Olimpik Marseja Horhe Sampaoli rekao je da prati svakog igrača koji je na pozajmici iz ovog kluba. Među brojnim igračima kluba sa ‘Velodroma’ koji minutažu i pravu priliku jure po Evropi, nalazi se i srpski reprezntativac Nemanja Radonjić.

Brzonogi krilni fudbaler je minule zime prosleđen u Hertu kako bi se izborio za bolji status u Olimpiku, za koju je do sada odigrao svega šest utakmica.

– Pozajmljeni fudbaleri se posmatraju i baš kao i oni koji su pozamljeni našem klubu. Oni koji poseduju potencijal će moći da ostanu sa nama sledeće sezone, dok će ostali morati da potraže novu sredinu, jasan je Sampaoli.

FOTO: HOTSPORT

Iako se već govori da tim iz Berlina ne namerava da zadrži Radonjića, niti plati Marseju 12 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru, ipak, nije sve tako. Pominjala se i Crvena zvezda, ali je to nerealna opcija, a 25-godišnji Nišlija je zadovoljan u Berlinu i namerava da ostane u klubu, ukoliko Herta izbori opastanak u Bundesligi. To neće biti lako, jer tim očekuje šest napornih mečeva…

Dobar signal u Berlinu je dolazak novog vlasnika, koji planira da tim popne u sam vrh Bundeslige. Za to je spreman i bogat finansijski fond, a na leto bi trebalo da stigne i Fredi Bobić, sportki direktor Ajntrahta iz Frankufrta, koji bi preuzeo na sebe posao oko dovođenja igrača.

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter