0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PRED POSLEDNJI MEČ U ABA LIGI: Dangubić igrao povređen mesec dana, Trifunoviću pukao ligament!

Objavljeno: 23.04.21 u 13:30

 Posle duže pauze crno-beli igraju sa Splitom u poslednjem kolu ABA lige.

Košarkaši Partizana dugo su van takmičarskog ritma, još od meča sa FMP Železnikom u ABA ligi.

Trener crno-belih Aleksandar Matović je otkrio kako je izgledao prethodnih period, a posebno se osvrnuo na Nemanju Dangubića.

“Mi smo posle utakmice sa FMP Železnikom dve nedelje bez utakmice. Pokušali smo da napravimo utakmicu između sebe, sada smo odigrali protiv Vojvodine trening meč da ostanemo u takmičarskom ritmu. Pripremamo se na najbolji mogući način za poslednje kolo ABA lige protiv Splita“ – rekao je Matović koji je potom prokomentarisao i zdravstveni bilten.

“Nije teško trenirati, teško je ostati u takmičarskoj formi. Ušli smo u dobar ritam, sada smo to prekinuli. I dalje imamo povređene igrače. Rade Zagorac nije spreman, Dangubića sam naterao da pauzira. Pukla je tetiva bicepsa, mesec dana je igrao povređen, sve preporuke su bile da ide na operativni zahvat, ali je on insistirao da igra. Sada se to sanira.“

Uroš Trifunović takođe ima problem.

“Trifunović je ta treningu zakačio mali prst. Došlo je do povrede, to je sanirano. Ligament je pukao, čekamo rezultate“ – zaključio je Matović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter