0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MARKO NIKOLIĆ POKAZAO KOLIKO VREDI: “On je sjajan tip, ne priča mnogo, ne ogovara, samo radi i radi“

Objavljeno: 23.04.21 u 13:00

Pričao je o srpskom stručnjaku bivši napadač Lokomotive iz Moskve Oleg Terehin. 

Bili su skeptični u Moskvi kada je Marko Nikolić preuzeo Lokomotivu, pogotovo posle legende kao što je bio Juri Sjomin.

Bio je kritikovan kada mu nije u početku išlo, ali sada kada ima deset vezanih pobeda za sobom i kada je na korak do titule u Kupu Rusije, kada je srušio dva puta CSKA i jednom Spartak u samo tri meseca, počeli su i Rusi da odaju priznanje Marku Nikoliću.

Jedan od njih je i Oleg Terehin koji je u intervjuu za Euro Fudbal nahvalio srpskog trenera.

„Nikolić je usadio igračima svoju viziju i tim je počeo da pobeđuje iz utakmice u utakmicu. Mnogo je bilo skepticizma na njegov račun otkako je došao, ali i kod Sjomina je bilo isto dosta teških pobeda sa golom ili dva razlike. Mislim da sada navijači prepoznaju da je Nikolić dobar trener“, počeo je priču Terehin.

Njemu se posebno sviđa što srpski trener malo priča, a mnogo radi.

„Nikolić je dobar tip: ne plete intrige okolo, ne ogovara, ne priča mnogo sa novinarima. On je čovek koji radi i radi. I polako ide napred sa igračima koje ima. Lokomotiva nije kupila nikog, ali je Nikolić oživeo Smolova, koji je sada najbolji napadač u ligi i koji mora da bude pozvan ponovo u reprezentaciju Rusije“.

Uporedio je Terehin Nikolića i trenera CSKA Olića, koji je nedavno preuzeo Armejce, ali ga je Marko preslišao sa 3:0 prošle nedelje.

„Olić je tek došao i biće mu potrebno vreme da pohvata konce. On nikada nije radio kao samostalan trener ranije, dok je Nikolić mnogo iskusniji, trenirao je Partizan, ali ni njemu nije odmah sve krenulo kada je došao. Zato će i Oliću biti potrebna godina, možda dve, to dosta zavisi i od kluba“, istakao je Oleg Terehin.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter