0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

KOLIKO JE REALNO DA SE RADONJIĆ VRATI U ZVEZDU: Sampaoli pričao o sudbini srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 23.04.21 u 15:00

Nemanja Radonjić se spominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, pre u vidu pozajmice nego transfera. 

Radonjić se nije proslavio u Marseju, gde je uglavnom grejao klupu i dobijao minimalno šanse da pokaže svoj talenat.

Ove sezone je poslat na pozajmicu u Hertu i verovao je da se tu može izboriti za startnu postavu, međutim to se nije dogodilo. Bundesliga je takođe veoma jaka, i iako se Herta bori za opstanak, naš reprezentativac nije uverio čelnike iz Berlina da je dovoljno dobar.

Herta je dobila mogućnost da otkupi Radonjića za 12 miliona evra ukoliko se pokaže dobro na kraju sezone ali se u Berlinu nisu uverili u njegov kvalitet i klauzula neće biti aktivirana. Ugovor sa Olimpikom ga veže na još dve godine, ali pitanje je da li će dobiti novu šansu na Veledromu.

O tome je uoči utakmice sa Remsom pričao i novi trener Marselja Horhe Sampaoli.

“Igrače koji su na pozajmici proučavamo i pratimo isto koliko i one koji su sa nama u klubu. Oni koji imaju potencijal ostaće tu sledeće sezone, oni koji nemaju moraće da potraže novi klub“ – rekao je Sampaoli.

Iako bi bilo sjajno kada bi se Radonjić priključio Zvezdi naredne sezone, klubovi iz najvećih liga su u prednosti. Naravno, o pozajmici bi razmatrali na Veledromu samo ukoliko se ne pojavi nijedan klub koji je spreman da kupi Radonjića za traženih 12.000.000 evra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter