in

SPEKTAKL U RAKOVICI: Proba Svetskog prvenstva! (VIDEO)

FOTO: Boks Savez Srbije

U Rakovici proba za SP u boksu

Na redu je novi spektakl u režiji Bokserskog saveza Srbije, koji je u kalendaru Evropske bokserske federacije. Ako je suditi po broju zemalja iz celog sveta koje učestvuju, ovo će biti prava proba pred veliki spektakl, AIBA Svetsko prvenstvo u olimpijskom sportu, koje će se održati u Beogradu od 26. Oktobra do 6. Novembra ove godine.

Čak 37 zemalja sveta prijavili se za prestižni tradicionalni turnir 58. Beogradski pobednik, koji nosi naziv Memorijal Branko Pešić. Ovo će biti prvi međunarodni turnir u regionu, u okviru Grand pri serija. Rusija će imati predstavnike u svim kategorijama a tu su i Italija, Francuska, Kazahstan, Moldavija, Uzbekistan, Portugalija, sve zemlje iz regiona i čak Avganistan i afrička Bocvana.
Selektori muške i ženske reprezentacije Milan Piperski i Mirko Ždralo odlično su pripremili naše reprezentativce, od kojih očekujemo nekoliko medalja.

Na žalost mečevi će biti održani u hali Rakovica bez prisustva publike, ali će finalni dan 27. Aprila prenositi kanal Arena fight. Polufinale će se moći gledati preko interneta sportuzivo.tv.
HOTSPORT kao medijski partner BSS biće na licu mesta svakog dana. Večeras od 20.00 je žreb za veliki turnir, kojim će rukovoditi delegat AIBA Maxim Certikovtev.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BRUTALNA PORUKA BIVŠEG REPREZENTATIVCA: ‘Ako Jokić ne bude MVP, više ne gledam NBA!’

FENOMENALAN GEST: Poklon za sve mlađe kolege u timu!