0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSI ISTAKAO DA JE NAJBITNIJE DA SVI BUDU JEDINSTVENI: Možda ću voditi tim 10-20 godina!

Objavljeno: 22.04.21 u 11:52

Ugovor koji trenutno ima, važi mu do 2024. godine.

Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za B92 istakao da je atmosfera u timu odlična. Dotakao se i čuvene igrice Mafija, koja je zbližila sve reprezentativce.

Video sam ih u Pazovi i u avionu, deru se, vrište, smeju se, nemam pojma šta se dešava. Dobro je da su zajedno, kao jedna banda. Kada sam čuo za ime igrice rekao sam im ‘Baš te izabrali igricu, svaka vam čast.’ Vidim da je atmosfera zaista odlična, što neke možda nervira. Neke, ove što baš i ne vole naše rezultate, počeo je Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Novi selektor je definitivno uspeo da vrati veru u nacionalni tim. Velika većina ga podržava u svakom njegovom potezu, a on otkriva da je odbio mnoge ponude da bi došao u reprezentaciju Srbije.

– Sećate da sam pre tri meseca rekao biću selektor ako me svi budete želeli, sad kako je ko to razumeo, neki su pogrešno misleći da se ja nekome dodvoravam. Taman posla… Rekao sam da dolazim, ali ne da me pljuju mediji. Kako bih se osećao svaki dan? Mislim na celo okruženje. Politika, društvo, svi moramo da budemo jedinstveni jer je nacionalno pitanje. Nije ovo moj Savez i reprezentacija, već samo u funkciji da pomognem državi. Mogao sam da odem bilo gde, odbio sam mnoge ponude da bih bio ovde, rekao je Stojković.

FOTO: FSS

Sadašnji ugovor mu traje 2024. godine i EP u Nemačkoj. Ipak, Piksi daje do znanja da može da ostane mnogo duže, kao i da će se Orlovi maksimalno boriti.

Možda budem 10, 20 godina na klupi Srbije. Da li sebe vidim na EP u Nemačkoj? A gde bih se video? Ne priznajem poraz, hoću visoke ciljeve. To mora da bude prioritet. Tada će biti 24 godine od poslednjeg EP Srbije, nećemo 24, ali hoćemo tad. Moramo! Nije to obećanje, obećanje ludom radovanje… Obećavam da ćemo se boriti, ja mislim da ćemo ići, ali šta može da se desi, zaključio je Dragan Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter