0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Ne sumnjamo u Dušana Tadića!

Objavljeno: 22.04.21 u 11:00

Četvrtak bolji nego ikada! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.45 Ajax – FC Utrecht

Nakon osvajanja kupa ove zemlje došao je red da završe posao i u ligi. Ajaks ima 11 poena prednosti sa utakmicom manje. Za rivale je 15 poena u igri što znači da Ajaks u 6 utakmica mora da osvoji 5 poena. Ne sumnjamo da će ekipa Dušana Tadića već ovde uzeti 3.

Predlog: 1&3+ (1,82)

19.00 Atl. Madrid – Huesca

Lider se vratio na pobednički kolosek demoliravši poslednje plasirani Eibar 5-0. Baš to im je trebalo, a sada bi trebali upisati i drugu pobedu u nizu jer dolazi slabašna Hueska. Gosti su na gol razliku van opasne zone. Tačnije tri kluba imaju isto poena, a jedan od njih ispada. Još je Elče na bod iza. Svaki poen je bitan ali gosti će ih morati potražiti na nekom drugom mestu.

Predlog: 1&D2+ (1,80)

20.00 Portimonense – Benfica

Nakon šokantnog poraza od Žil Visentea na svom terenu Benfika mora da se iskupi na jugu zemlje. Braga im diše za vratom i mogli bi lako da ostanu i bez mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Moraju se uzdati u Šeferovića koji juri titulu prvog strelca. Trenutno ima gol manje od lidera Gončalvesa.

Predlog: 2&G2+ (1,86)

20.45 Napoli – Lazio

Vatrene južnjake deli jedno mesto na tabeli i dva poena, a Rimljani imaju i utakmicu manje. Mesto koje vodi u LŠ je na samo 2 poena udaljeno od Napolija. Na poslednjih 7 gostujućih utakmica Lacija bio je penal. Ne vidimo kako bi ova utakmica mogla da završi sa malo golova?

Predlog: GG3+ (1,93)

UKUPNA KVOTA 11,76 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 6758695

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter