2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA POSLE DRAME DO FINALA KUPA SRBIJE! Radniku falilo sreće, dve prečke i Borjan se isprečili Surduličanima! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 18:59

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su u polufinalnom meču bili bolji od Radnika iz Surdulice rezultatom 2:1.

Strelci za trijumf izabranika Dejana Stankovića bili su Milunović u 2. i Falćineli u 33. minutu, dok je Makarić pogodio za Radnik u 51. minutu.

Zvezdi je pripalo prvih 45 minuta, dok je Radnik bio bolji u drugom poluvremenu, a nisu Surduličani imali ni sreće, pošto su čak dva puta pogađali prečku.

Već posle dva minuta crveno-beli su stigli do gola kada je Milunović bio precizan nakon kornera koji je izveo Kanga.

Delovalo je da je Seku Sanogo dirao loptu u trenutku dok je bio u ofsajdu, ali sudija Đorđić je procenio da nije, pa su crveno-beli stigli do prednosti.

Nastavili su sa pritiskom crveno-beli, a u 33. minutu su došli do 2:0. Strelac je bio Dijego Falćineli. Centrirao je Ben, lopta je promakla Kataiju, ali ne i Italijanu koji je bio precizan.

Drugo poluvreme je započeto velikom šansom za Falćinelija. Italijan je mogao postigne svoj drugi gol na meču, uhvatio je volej, ali je Radmanovac telom sprečio da se napadač ponovo upiše.

Ipak, u 51. minutu Milan Makarić je uneo dramu u meč.

Posle jednog odbitka najbolji igrač Surduličana se probio u peterac crveno-belih i savladao Borjana.

Do poravnanja rezultata Radnik je mogao u 70. minut. Danoski je povukao kontru, dobio loptu na levoj strani, lepo centrirao, a Stamenković kasnio i loše zahvatio loptu pred nebranjenom mrežom Borjana.

Danoski je mogao do gola u 83. minutu. Uspeo je da dođe do lopte posle duela sa Gajićem, ali nije imao sreće da izjednači rezultat, pošto je njegov šut završio na prečki.

Drama je usledila u nadoknadi. U 91. minutu Borjan je uspeo uz pomoć prečke da odbrani udarac Milovanovića i spase svoj tim.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter