0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NA KORAK OD FINALA KUPA VEĆ POSLE 45 MINUTA! Dva gola u mreži Radnika, Surduličane čeka veoma težak posao u nastavku (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 17:50

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice igraju polufinale Kupa Srbije, a trenutni rezultat na poluvremenu je 2:0 za crveno-bele.

Izabranici Dejana Stankovića poveli su već posle dva minuta igre, nakon gola Nemanje Milunovića. Kanga je poslao loptu posle kornera, a visoki defanzivac je bio najbolji u skoku.

Ostaje pitanje da li je Seku Sanogo dirao loptu u trenutku dok je bio u ofsajdu, ali sudija Đorđić je procenio da nije.

Nastavili su crveno-beli da pritiskaju Radnik i bilo je pitanje kada će doći do novog pogotka.

U 14. minutu usledio je prekid na stadionu ‘Rajko Mitić’. Delegat Velibor Novović zahtevao je da se sklopi transparent – Podignite prečku, produžite stative, pa pravite ‘Superleague’, igrajte se tim – uperen protiv Evropske Superlige.

Nakon nekoliko minuta pauze meč je nastavljen, a u 33. je Zvezda došla do 2:0. Strelac je bio Dijego Falćineli. Centrirao je Ben, lopta je ‘pobegla’ Kataiju, ali ne i Italijanu koji je bio siguran.

Do kraja prvog dela Zvezda je kontrolisala igru, ali mreže su mirovale.

U drugom poluvremenu izabranike Slavoljuba Đorđevića čeka izuzetno težak posao, pošto će morati da nadoknade zaostatak od dva gola ako žele u finale Kupa Srbije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter