2
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

VLAHOVIĆ POSTAJE NAJSKUPLJI SRPSKI FUDBALER!? Fiorentina podiže cenu za srpskog napadača!

Objavljeno: 21.04.21 u 15:45

Srpski napadač Dušan Vlahović pruža fantastične partije u Fiorentini ove sezone, a pošto ne želi da produži ugovor, verovatno je da će već na leto napustiti ‘ljubičaste’.

Naš golgeter je sve više na ceni, a priča se već duže vreme da ga hoće Milan, Roma i Real Madrid, a sada se zna i koliko to košta.

Prvobitne informacije govorile su da će Vlahović moći da ode za 40 miliona evra, ali u Fiorentini su primetili da za njega vlada veliko interesovanje, pa tako cenu dižu uvis – i sada su drastično povećali minimum za koji će ga prodati.

‘Korijere delo Sport’ navodi da sada neće pregovarati bez 50 miliona evra, čak i da će tražiti do vrtoglavih 60 što bi ga učinilo najskupljim srpskim fudbalerom uz Luku Jovića.

Takođe, mladi napadač traži i platu od bar 2,5 miliona evra i ugovor na četiri godine.

Dušan Vlahović je ove sezone u Seriji A postigao 16 golova.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Niko ne prica hoce li PFC dobiti barem 10-tak posto od tog transfera?! Da li je ugovorena kakva klauzulica slicna tome ili su opet promasili u proceni?
    Ja bih sva ta vnago proterao iz Kluba zbog ociglednih promasaja na stetu Partizana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter