0
Domaći fudbal

FOTO; FK Partizan

SVETOZAR MARKOVIĆ POSLE POBEDE: “Poziv za reprezentaciju jedva čekam“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.21 u 22:25

Nakon pobede Partizana nad Vojvodinom u polufinalu Kupa, Svetozar Marković je priznao da je bio veoma težak meč i da je veoma srećan zbog gola.

Pričao je Svetozar i o mogućem pozivu selektora Piksija kao i koliko mu znači prvi pogodak u dresu Partizana od povratka. Kaže da je utakmica bila očekivano teška uz veliku borbu sa obe strane.

“Bila je veoma teška i zahtevna utakmica, Vojvodina je jedna odlična ekipa, posle nas i Zvezde sigurno jedna od boljih u našoj ligi. Postigao sam i ja gol posle 20 i nešto utakmica od povratka i naravno da sam srećan a još srećniji sam što smo prošli u finale kupa.“ -rekao je Marković.

Komentarisao je i gol koji je postigao iz očigledno uigrane akcije.

“Uvežbavali smo ovu akciju na prethodna dva treninga i evo uspeli smo da damo gol“

Nakon pitanja da li misli da je vreme o pozivu za reprezentaciju Svetozar je odgovorio:

“Nije na meni toliko da mislim o tim stvarima. Na meni je da nastavim sa dobrim partijama da nastavim da treniram još više i više i napredujem još više a poziv za reprezentaciju naravno jedva čekam i nadam se da će doći u skorijem vremenu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter