3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Radnik je došao da se nadigrava, ali mi smo ostvarili cilj’

Objavljeno: 21.04.21 u 19:50

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika sa 2:1 u okviru polufinala Kupa Srbije i zasluženo se plasirali u finale takmičenja, a prve utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković.

– U polufinalu se igra jedna utakmica, a naš cilj je bio finale. Sigurno da će svaki protivnik uvek pružiti maksimalan otpor i da neće dozvoliti lak prolazak. Smatram da je Radnik odigrao jednu korektnu i jaku utakmicu. Između ostalog, mislim da je to razlog što smo se brzo zadovoljili posle postignutih golova. Distancirali smo se od planirane igre, a protivnik je svakako došao dobro pripremljen na današnji meč. Njihova igra je pokazala da zaslužuju da budu na poziciji koju zauzimaju na tabeli. Radnik je došao da se nadigrava sa Zvezdom, ali naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome – rekao je Stanković.

Finale će biti odigrano 25. maja, a rival će biti bolji iz meča Vojvodina – Partizan.

– Do finala Kupa Srbije ima još nešto više od mesec dana, a mi svakako pripremamo meč po meč. Dosta stvari može da se desi do 25. maja, tako da idemo korak po korak. U narednom periodu moramo da se fokusiramo i da podižemo formu iz utakmice u utakmicu. Kada dođe finale, moramo biti u potpunosti spremni i psihički i fizički – zaključio je šef stručnog štaba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

3 Komentara

  1. Evo ja kao navijač Zvezde… Stankoviću, pojma nemaš!!! Izmene koje si ti napravio ne bi napravio ni Žika Obretković… Glupo, suludo, nelogično…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahshahaha, samo smešni trener može se radovati pobedi i golu iz ofsajda, trener žnj klase koji će uskoro da odleprša iz Zvezde. Čemu se vi zvezdaši radujete, hajde da vam nameste i video igrice sa nameštaljkama, da i tu pobedjujete, ako može tako nešto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter