0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ŠTA SU NAJVEĆE FACE SVETSKOG FUDBALA REKLE O SUPERLIGI: Svi su ujedninjeni, to je najbitnije!

Objavljeno: 20.04.21 u 21:59

Pep Gvardiola, Siniša Mihajlović, Arsen Venger, Geri Nevil i mnogi drugi…

Neverovatnu buru je podiglo saopštenje 12 klubova o osnivanju nove Superlige Evrope. Pošto je nakon svega ona izgleda pri kraju, prenosimo vam šta su najcenjeniji ljudi u Evropi imali da kažu povodom takmičenja.

Nije sport kada ne postoji odnos između napora i uspeha. Nije sport kada je uspeh uvek grantovan i nije sport kada nije bitno da li pobeđujete ili gubite. Ali, ovo je za sada samo saopštenje i ništa više od toga. Voleo bih da predsednik ove grupe celom svetu objasni zašto su ovo uradili, rekao je Pep Gvardiola.

FOTO: Twitter screenshot/ Manchester city

Siniša Mihajlović je jedan od onih koji zrači ljubavlju prema fudbalu. Imao je jasnu poruku za ovo takmičenje.

Moje mišljenje je da je to loša stvar, ne slažem se s tim konceptom, jer oduzima mogućnost da oni mali pobede velike. Kada će Lester ponovo da osvoji šampionsku titulu? Ako to uradi u ligi bez velikih imena, to nema više isti šarm, zaključio je Siniša Mihajlović.

FOTO: Youtube/Screenshot

Čuveni Arsen Venger se pre samo nekoliko minuta osvrnuo na propast ovog takmičenja. On navodi da mu je jasno što navijači ne prihvataju ovu ideju.

Ne čudi me što nije dugo trajalo. Ovo takmičenje ignoriše sportske principe takmičenja. Radeći to ubijate nacionlna prvenstva, a to navijači neće da prihvate, bile su reči legendarnog trenera.

FOTO: Youtube screenshot

Na drugoj strani bilo je i onih koji su se podsmevali nakon očiglednom rušenja ove lige bogatih. Među njima je i Geri Nevil koji je nazdravio povodom ovih događaja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter