0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

SADA MORAJU DA ČEKAJU KIKS MORNARA: Cedevita Olimpija u borbi za plejof poražena od Cibone!

Objavljeno: 20.04.21 u 22:46

Očekuje nas zanimljiva poslednja runda.

Košarkaši Cedevita Olimpije su nakon dva poraza za redom od Crvene zvezde, sada izgubili od ekipe iz donjeg dela tabele. Slovenci su danas poraženi od Cibone rezultatom 93:83.

Domaće je predvodio izvanredni Darko Planinić sa 24 poena, a pratio ga je Novačić koji je stao na 20. Na drugoj strani, još jednom je najefikasniji bio nekadašnji košarkaš Mege Kendrik Peri. Ubacio je 23 poena uz dobar šut za tri poena (5/9).

FOTO: ABA liga

Ovim porazom Cedevita Olimpija je dovela sebe u nezavidnu poziciju samo kolo pred kraj. Oni se u 26. rundi sastaju sa Megom, gde i ako ostvare pobedu, za plejof moraju da čekaju rezultat Mornara. Barani imaju pobedu više, ali se sastaju sa sjajnom ekipom Igokee.

Treba napomenuti da ako Slovenci i Crnogorci budu imali isti skor, prednost ima Cedevita Olimpija zbog bolje koš razlike u međusobnim susretima. Plejof su za sada obezbedili Crvena zvezda, Budućnost i Igokea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter