0
ATP

FOTO: Twitter

RAFAEL NADAL: ‘Želim da osvajam titule! Cilj mi je da budem konkurentan na svakom turniru’

Objavljeno: 20.04.21 u 19:48

Španac je spreman za naredne izazove!

Popularni ‘Rafa’ vredno radi i priprema se za Rolan Garos. Nadal ističe da ga poraz u četvrtfinalu ATP Monte Karla ne brine.

-Želim da osvajam turnire jer to volim i važno mi je. Garos se može osvojiti i sa titulama na prethodnim turnirima, ali i bez njih. Naravno da je lakše kada se osvajaju titule u nizu, kao što sam ja tokom sezone na šljaci uglavnom činio, ali sada imam skoro 35 godina i situacija je malo drugačija.

PROČITAJTE JOŠ: HERBERT HAJNER JASNO I GLASNO: ‘Bajern kaže NE Superligi! Želimo divno i emotivno takmičenje kao što je LŠ’

-Osnovni cilj mi je da imam šansu za titulu, da budem konkurentan na svakom turniru. U Monte Karlu sam se osećao komforno i spremno, ali uvek je teško vratiti se posle pauze. Tada je lakše da se dogodi meč poput onog sa Rubljovom – rekao je Nadal.

Rafael je najavio na kojim turnirima će nastupati u narednom periodu.

-Planiram da igram u Barseloni, Madridu i Rimu pre Rolan Garosa. Pravim kalendar tako da budem spreman za svaku turnir, ali tačno je da mi je Garos važan. Zato ću raditi svakog dana pravim intenzitetom i sa pravim stavom, kako bih dostigao vrhunac u pravom trenutku – zaključio je Nadal. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter