0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

POTRESNE VESTI ZA SRPSKI FUDBAL: Ubio se sudija koji je delio pravdu na dva večita derbija!

Objavljeno: 20.04.21 u 13:20

Potresne vesti za srpski fudbal stigle su jutros kada je saopšteno da se ubio bivši sudija Slavko Mišić.

Kako je saopšteno, on je samoubistvo izvršio u Zemunu tako što je u svom automobilu pucao sebi u glavu.

On je bio član sudijske trojke u 115. i 116. večitom derbiju, tačnije bio je pomoćnik Dejanu Deleviću.

Povodom tragičnog događaja oglasio se Fudbalski savez Beograda, gde je Slavko Mišić bio komesar za suđenje u ligama mlađih kategorija.

“Nešto iza podneva Fudbalski savez Beograda uzdrmala je tužna vest da nas je iznenada napustio naš Slavko Mišić. Bio je sastavni deo Fudbalskog saveza Beograda, značajna karika u realizaciji fudbalskog takmičenja, posebno onih u mlađim kategorijama. Kao dugogodišnji član Organizacije beogradskih fudbalskih sudija imao je veliko iskustvo koje je nesebično prenosio na mlađe naraštaje. U ulozi instruktora suđenja dao je doprinos razvoju novih generacija kojima se danas ponosi naša sudijska organizacija, a svojim znanjem i višedecenijskim iskustvom stekao je veliki autoritet i poštovanje. Rođen je 20. decembra 1955. godine, a sudija je postao 1982. godine da bi pet godina kasnije stekao zvanje republičkog sudije. U karijeri je kasnije dugi niz godina bio sudija naše najkvalitetnije lige, a istakao se u ulozi pomoćnika, pa je često dobijao poverenje da bude deo sudijskog tima u najznačajnijim utakmicama kao što je “večiti derbi”. Po završetku suđenja bio je instruktor prve kategorije“ – između ostalog piše na sajtu FS Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter