0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

POČELA JE TOP 8 FAZA: Efes izdominirao protiv Reala, Bajern šokiran u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.21 u 23:20

Od danas, uživaćemo u najboljoj evropskoj košarci.

Drugu fazu Evrolige otvorio je duel između Anadolu Efesa i Real Madrida. Slavila je ekipa iz Turske, dosta lakše nego što se očekivalo, rezultatom 90:63. Ipak, meč je obeležila povreda Vasilija Micića pred sam kraj meča.

Predvodnik ekipe Ergina Atamana bio je Rodrik Bobua sa 19 poena, Sanli je postigao 16, a Larkin 14 poena. Na drugoj strani, Trej Tomkins je zabeležio 13 poena.

Dosta zanimljiviji duel gledali smo u Italiji. Olimpija iz Milana je nakon velikog preokreta slavila protiv Bajerna. Gubili su čak 19 razlike, a onda su u poslednjoj četvrtini potpuno izbacili iz koloseka Trinkijerijev tim. Nemci su uspeli da se ponovo vrate u igru, vodili su pola koša pred poslednji napad Olimpije, a onda je usledio šok nakon uspešnog alej-upa.

Heroj ove pobede bio je Zek Lidej sa 17 poena, koji je postigao i pobednički koš. U ekipi Bajerna, zablistao je Sili zabeleživši 23 koša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter