1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ IPAK ‘NAPADA’ PARTIZAN: Dobio dozvolu lekara da vodi tim!

Objavljeno: 20.04.21 u 10:06

Lepe vesti za navijače Vojvodine uoči duela sa Partizanom u polufinalu Kupa Srbije.

Sutra se od 19:05 sastaju Vojvodina i Partizan na novosadskom Karađorđu. Postojale su indicije da će ovaj duel propustiti šef stručnog štaba Nenad Lalatović i kapiten tima – Nikola Drinčić. Ipak, klupski doktor izneo je informacije koje su obradovale sve navijače tima iz Novog Sada.

‘Lalatović je u nedelju vodio trening i očekujem da će komandovati igrom tima.’ – rekao je doktor Borko Bukosav o Lalatoviću, a potom se nadovezao na stanje Drinčića.

‘U Drinčićevom slučaju stvari takođe idu u odličnom smeru. Odluku o tome hoće li biti u ekipi donećemo u utorak uveče. Viroza je i dalje prisutna, pričekajmo još malo. Obojica su bili testirani na prisustvo korona virusa i rezultati su bili negativni.’ – zaključio je doktor!

0
0

1 Komentara

  1. Kao što sam napisao a večernje nisu objavile Lalatović bi i da je smrtno bolestan vodio klub jer njegova mržnja prema Partizanu je veća od ičega. Na kraju ko mrzi njemu škodi. Napred Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter