0
Košarka

FOTO: Twitter

JOKIĆ NEZADOVOLJAN: ‘Glupo sam gubio lopte!’

Objavljeno: 20.04.21 u 10:26

Nakon sjajne partije Nikola Jokić nije bio u potpunosti zadovoljan.

Nikola Jokić odigrao je vrhunski protiv Memfisa, ubacio je 47 poena i uhvatio 15 skokova i uz to podelio osam asistencija.

Ne mislim o tome. Ne čitam ništa i ne znam šta da kažem. Ima mnogo igrača u ovoj ligi koji igraju na visokom nivou, to je moj odgovor.’ – počeo je izlaganje Jokić.

‘Bio sam agresivan, pomalo sam sporo počeo meč, a onda i pogodio nekoliko šuteva. Samo sam nastavio da igram. Mislim da je Vil Barton odigrao odlično, cela ekipa je bila odlična. Kod one trojke pred kraj meča sam bio sam, dobra opcija za šut, otvoren šut, u ritmu, dobra opcija za nas.’ – rekao je Jokić i potom objasnio zašto nije u potpunosti zadovoljan.

‘Pokušao sam da budem strpljiv. Imao sam dobro noć, postigao sam mnogo poena, ali imao sam i nekoliko glupo izgubljenih lopti, to je moglo da se ispravi. Sve u svemu, bila je to dobra noć za mene i tim.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter