0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter Screenshot

FLORENTINO PERES ZAGOLICAO IZJAVOM: Balkanci prave svoju ligu?

Objavljeno: 20.04.21 u 13:55

Takozvana Superliga Evrope pokrenula je lavinu stvari u svetu fudbala i otvorila mnoga pitanja i mogućnosti.

Od kada je najavljeno da će 12 najbogatijih klubova Evrope učestvovati u novoosnovanoj Superligi mnogi navijači i igrači su se pobunili i smatraju da to nije ispravno, na ivici opstanka je i Liga Šampiona kao do sada najveće elitno fudbalsko takmičenje u Evropi.

Međutim, izgleda da se sprema još nekoliko novih liga. Doduše, te lige neće da budu problem za UEFA. Niti su klubovi toliko atraktivni, niti će UEFA da bude oštećena zbog toga.

Kreće i Balkanska liga! Bar ako je verovati Florentinu Peresu, predsedniku Real Madrida i predsedniku novoformirane Superlige.

“UEFA mora da razume da se fudbal u Evropi promenio i da neke zemlje žele drugačije takmičenje. Čujem da Skandinavci hoće da naprave ligu, pa Balkanci, tu su i zemlje Beneluksa… Žele da promene jer fudbal umire zbog ovakve situacije“ – izjavio je Florentino Peres.

Da li je pokretanje Balkanske lige samo “bomba” ili istina, verovatno će uskoro da bude poznato. Ako je tačno, znaće s ubrzo i ko će da učestvuje.

Da li ste za pokretanje Balkanske lige u fudbalu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter