5
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija

SALE ĐORĐEVIĆ DOLAZI I DOVODI DVA SUPERSTARA: Centarska linija snova! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.21 u 10:55

Kako prenose mnogi mediji sve je izvesnije da će Aleksandar Đorđević postati novi trener Partizana a već se šuška koga bi sve mogao da dovede.

“Živa legenda“ Partizana bi mogao da napusti Virtus iz Bolonje na kraju sezone, pošto nije uspeo da ih uvede u Evroligu a ogroman novac je uložen u ekipu pa su i očekivanja bila velika.

Đorđević je poražen u polufinalu Evrokupa od Uniksa i sledi rastanak sa italijanskim timom. Kako se prenosi, Sale će se vratiti posle 30 godina među svoje i postaće novi trener omiljenog kluba.

Takođe, on bi trebalo da postane i trener i sportski direktor, dok bi Zoran Savić, koji je nedavno preuzeo ulogu u sportskom sektoru, sad dobio šira ovlašćenja.

Priča se da bi prva dva igrača koje bi Đorđević doveo u Partizan bili Miroslav Raduljica i Jan Veseli. Veseli bi tako posle sedam godina napustio Fenerbahče, dok bi Raduljica posle četiri otišao u Kinu.

0
0

5 Komentara

  1. KAD KAZES KOSARKA U SRBIJI MIUSLIS SAMO NA PRATIZAN. ON JE OSNOVA SVEGA STO SE TICE KOSARKE NA OVIM PROSTORIMA. NAPRAVITE TIM DA SAMPION EVROPE TO OPET BUDE, SRBIJA JE SVIM SRCEM UZ UZ VAS. OVDE SAMO PARTIZAN NISTA INDIJA NISTA PAKISTAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter