0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Siguran tiket za početak nedelje!

Objavljeno: 19.04.21 u 11:01

Započnite novu radnu nedelju jednim tiketom. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

21.00 Leeds – Liverpool

Crveni su nakon ispadanja iz Lige šampiona ostali bez trofeja ove sezone. Jedno što im je ostalo je da se bore za top 4 u ligi ne bi li naredne sezone igrali elitno Evropsko takmičenje. Lids nema za šta konkretno da se bori ali pod Marselom Bijelsom slobodno računajte da se neće opuštati i da će im utakmice biti jakog intenziteta. Ipak, mislimo da Crveni nose 3 boda u Mersisajd.

Predlog: 2&G2+ (1,94)

20.00 Jong PSV – Graafschap

U drugoj ligi zemlje lala i vetrenjaća Kambur je već obezbedio promociju, a dobru šansu ima Grafšap da se učvrsti na drugom mestu koje je takođe direktan put u prvu ligu. Ove sezone nema ispadanja pa bukvalno pola lige nema za šta da igra jer se prva osmorka odvojila. Domaćinova forma je dobra ali kada mora da se vadi kestenje iz vatre bude uvbek druga situacija. Tipujemo pobedu gostiju.

Predlog: 2 (1,65)

19.00 Leganes – Ponferradina

Leganes je jedan od najboljih domaćina u ligi i gledaju da obezbede plej-of za ulazak u La ligu. U goste im dolazi Ponferadina koju forma u gostima košta upravo tog mesta u plej-ofu. Poslednji put su pobedili u gostima 23.januara i to im je jedina pobeda u poslednjih 10 gostovanja. Leganes ne sme da propusti ovaj zicer.

Predlog: 1 (1,70)

19.00 Randers – Midtjylland

Domaćin na momente izgleda kao zalutao u ovu Čempionšip grupu Danske lige. Poslednji su bez neke preterane nade da će igrati Evropu sledeće sezone. Njihov gost je na drugom kraju tabele kao lider ove mini lige. Sa dva poraza Brondbija u poslednja dva kola, a 2 pobede Mitjilanda izdvojili su se na prvom mestu sa pristojon zalihom bodova. Ne vidimo da će ih ikako prosuti na ovom gostovanju.

Predlog: 2 (1,95)

UKUPNA KVOTA 10,61 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 6569734

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter